Tuesday, November 20, 2012

Login Terus Dapat Wang!

Salam semua,

Hari ini aku hendak berkongsi dengan semua pembaca tentang mendapatkan pendapatan sampingan melalui blog kalian. Sebenarnya aku jenis yang malas nak join klik-klik iklan dekat internet ni, bukannya apa, tup2 nak kena register free lepas tu dapat free trial, then kena bayar pula kalau nak maintain. Tapi lepas aku klik satu banner ni aku pun merajinkan diri dengan register. Saje je nak cuba2. Kemudian aku follow je apa yang arahan yang diberikan.

Banner ni ada di blog aku, macam nilah bentuk rupanya.




Lepas 3 hari aku login, aku tengok memang ada perubahan pada pendapatan aku, aku memang tak de buat apa2 bayaran pun. hanya dengan login. Memang tak percaya! Tapi kalau nak upgrade ke premium ke, VIP ke memang boleh. Tapi biarlah aku cuba yang biasa2 je dulu.Yang ini contoh bila dah 3 hari aku login.

Bak kata orang kalau dah hari2 login, bila dah terdesak boleh lah kuarkan duit tu. kan? kan? kan? Sekarang terpulang lah pada korang nak login atau tidak. Tapi kalau free join je lah kan. Kira macam menabung lah, tiap2 pagi login lepas 10 tahun kan jadi banyak. Hehehe...

Anyway, kalau rasa nak join tu klik je sini >>> Sign In

2 comments:

  1. bagus2,, ada keinginan mencuba,, dapatkan domain sendiri di belogisam yer..x rugi

    ReplyDelete