Tuesday, January 8, 2013

Jawab soalan pun dapat duit

Bila masa lapang dan "mood" tak berapa nak ada, surf la internet... Sambil baca sambil klik, sambil baca sambil klik... Tetiba terklik post kawan ni... Bila dah masuk tangan pun menggatal isi borang....

Lepas isi borang, "dia" bagi soalan, macam-macam soalan yang "dia" nak suruh jawab.... Tapi tak sampai seminit pun jawab soalan... Tak lah susah sangat... Kalau susah tak kan berjaya lulus... (p/s tak ada markah pun)...

Habis je jawab soalan "dia" suruh kemaskini profil, lepas tu tunggu "loading".... Kemudian "dia" kata sukses! Anda dapat RM0.80. Aikk? Jawab soalan pun dapat duit? Mudahnya berbanding dot..dot..dot...

Mula-mula tak percaya, memang betul la dapat RM0.80... Hehehe... Nanti jawab lagi dapat lagi kot....

Siapa "dia" tu? Klik sini kalau nak tahu siapa "dia". Betul ke dapat RM0.80? Cuba tengok atau klik kalau nak dapat RM0.80 tu...

http://www.ensurvey.com/?referral_id=2819
Nama sebenar saya tu terpaksa dipadamkan.... :-) Cuba korang klik dan join mesti dapat RM0.80. Siapa nak bagi free kan? Free kalau berusaha, Mahal kalau malas klik.....

No comments:

Post a Comment