Monday, March 11, 2013

Alhamdulillah rezeki berblog

http://bilalelakiberbicara.blogspot.com/2013/03/alhamdulillah-rezeki-berblog.html
Alhamdulillah rezeki berblog| Biarpun tidak sebanyak mana, ada juga rezeki yang dikurniakan Ilahi. Biarpun sekecil mana, ada juga hasil yang diraih daripada blog. 

Usaha tangga kejayaan. Jika orang lain boleh mengapa tidak saya. Itulah prinsip yang saya pegang selama ini. Biar apa orang kata, biar orang mengata, biar orang bercakap kerana rezeki masing-masing, kubur pun masing-masing.

Setelah sekian lama login masuk dan login out hasilnya sehingga kini sudah hampir untuk withdraw kan. Hanya memerlukan 6 hari lagi cukuplah syarat untuk cash out kan.

Selama 94 hari, saya berhasil mendapat RM47.00. Bukan memerlukan usaha yang memerah keringat. Hanya login dan logout tanpa menyemak baki pun sudah memadai.

http://www.loginwang.com/?a=azlan7783

Walaupun hanya sedikit yang diperolehi, namun siapa yang mahu memberi secara percuma jika tidak berusaha. Alhamdulillah rezeki berblog, dapat juga merasa rezeki yang diberi.

Mudah-mudahan pada masa akan datang, akan bertambahlah rezeki dalam berblog ni. Walaupun sekadar hobi menulis di alam maya, orang lain boleh buat, takkan saya tidak boleh. Anda pula bagaimana? [klik untuk anda cuba pula]

Allah SWT telah menentukan rezeki hambaNya dalam pelbagai cara. Jika tiada di sini, mungkin ada di sana. Jangan berputus asa dan cepat mengalah jika apa yang diidamkan belum menjadi kenyataan. Berusaha selagi ada daya demi warisan anak tercinta.

RM0.50 sehari, lama-lama menjadi banyak juga. Dapatlah menambah pendapatan sampingan. InsyaAllah   hanya menanti masa untuk withdraw. Alhamdulillah rezeki berblog akhirnya saya akan dapat merasa.

4 comments:

 1. jom join GA
  http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/give-away-ga-birthday-akiff-ke-2-tahun.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terima kasih menjemput, InsyaAllah saya akan singgah...

   Delete
 2. Tanniah blogging dapat menghasilkan pendapatan sampingan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terima kasih.... Moga2 dimurahkan rezeki lagi.... hehe....

   Delete